Vi stödjer barncancerfonden

 

 

Vår insamling till Barncancerfonden helgen som gick var riktigt lyckad. Vi hade mycket att göra och våra kunder var generösa med dricksen. 5300 kr blev vårt bidrag för att stödja kampen mot barncancern.

 

Varför gör vi då detta:

Niclas Timmerby är en kille som hälper oss om helgerna genom att köra taxi. Niclas har ett hjärta av guld, han är väldigt driftig och har många järn i elden. Då vi fick reda på allt han gör för att kämpa mot barncancern så ville vi också bidra på något sätt.

Så här skriver Kristianstads Lokaltidning om Niclas kamp.

När Niclas Timmerbys bonusbrors tvåårige son Alfred drabbades av leukemi för en månad sedan så kände han hur känslorna slog över. Alla känslorna blev tillslut en låt som nu spritt sig över tre kontinenter, Europa, USA och Australien.

– Varje dag är viktig vid sådana här situationer och när jag pratat med Alfreds pappa så satte jag mig ner vid pianot och skrev låten, A hero with power of a star. Att veta att det barn jag sett springa omkring, nu bara ligger apatisk av smärta gör så otroligt ont och då kan man bara föreställa sig hur tungt det är för den här familjen som drabbats. Denna låten är till dem. Men även till alla andra som drabbats och går igenom något svårt.

Klicka HÄR för att läsa resten av artikeln.

HÄR kan man lyssna på låten och se en bild på lille Alfred 

 

Chaufförerna här på Taxi Allians vill dessutom bidra dem också genom att skänka all dricks som inkommer denna helgen till barncancerfonden. Så dricksa gärna lite extra denna helgen :O)