Boka Taxi Allians 044-246 246
 


Tjejtaxi  

Varför startar Taxi Allians Tjejtaxi?

För att vi märkt att det finns en efterfrågan. Vi får redan idag frågan om vi har kvinnliga förare, frågan kommer både från tjejer själva men även från oroliga föräldrar som känner sig extra trygga då det är en tjej som kör deras barn till eller från krogen t.ex.

Vårt fokus i hela vår verksamhet är att alla kunder känner sig trygga och bekväma med oss. Vi fokuserar mycket på att vara ett taxibolag som gör det lilla extra. Öppnar dörren, är artiga och hjälper kunderna med både väskor, matkassar och rullatorer. En liten pratstund om väder och vind kan räcka för att det ska bli en trevlig resa och nu vill vi även att tjejer ska känna sig extra trygga med en trevlig tjej bakom ratten.

Vad innebär ”Tjejtaxi”?

Det innebär helt enkelt att det är en kvinnlig chaufför. Det är samma taxa och samma bilar. Om en kvinnlig chaufför gör att du som tjej känner dig säker och trygg i våra taxibilar så kan vi erbjuda detta.

Får inte killar åka ”Tjejtaxi”

Jodå! Men det ska vara åtminstone en tjej av totalt 4 passagerare som åker. ”Tjejtaxi” innebär att en tjej åker med en tjej och det måste vara en tjej som bokar resan. Taxi allians kör som vanligt alla som vill åka, men då kallas det inte för tjejtaxi.

Kan man beställa ”Tjejtaxi” dygnet runt?

I nuläget så fokuserar vi på att ha tjejtaxi på fredag och lördagskvällar men vi är sex tjejer som turas om att köra så chansen att få en kvinnlig chaufför även under andra tider är bra. Bara fråga när du bokar!

 
 
 
Post
Samtal
Karta
Instagram